Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα αφιερωμένη στα προϊόντα Mth Ιταλίας!

company1Η εταιρεία MTH ιδρύθηκε το 1942 μετρώντας 74 χρόνια στο χώρο της επαγγελματικής & βιομηχανικής ψύξης. Κάθε προϊόν Mth είναι αποτέλεσμα συνεχούς διαδικασίας έρευνας και ανάπτυξης, με στόχο να καλύψει τις απαιτητικές ανάγκες του κλάδου με πρωτοπόρες και βιώσιμες λύσεις.

Έχοντας αναπτύξει πλέον παραγωγικές διαδικασίες και αυτοματισμούς υψηλής τεχνολογίας, η MTH χαρακτηρίζεται ηγέτης στη παραγωγή πορτών βιομηχανικού τύπου, παρουσιάζοντας μία γκάμα προϊόντων που καλύπτει κάθε ξεχωριστή ανάγκη στο χώρο της.

Η εξαγωγική δραστηριότητα του εργοστασίου επεκτείνεται σε πλέον 70 χώρες, αποτελώντας το 80% του κύκλου εργασιών της. Ενδεικτικά, το εργοστάσιο παράγει 20.000 πόρτες από 18 μοναδικούς τύπους πορτών σε ετήσια βάση.

Τα προϊόντα MTH φέρουν πιστοποιήσεις ISO, CSI ,CE και κατασκευάζονται στην Ιταλία.Τα γραφεία και οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στο Τορίνο.

Μετά από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο του εν γένει εξοπλισμού μονάδων και καταστημάτων μαζικής εστίασης και έχοντας αποκτήσει ένα αξιόλογο δίκτυο επώνυμων πελατών και προμηθευτών καθώς και πολύτιμων συνεργατών βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την ίδρυση της VENTUS FOOD SERVICE EQUIPMENT & SOLUTIONS A.E.”

Η δραστηριότητα της VENTUS FOOD SERVICE EQUIPMENT & SOLUTIONS A.E.” συνίσταται κατά κύριο λόγο α) στην εμπορία εν γένει ειδών επαγγελματικού εξοπλισμού πάσης φύσεως μονάδων και καταστημάτων μαζικής εστίασης, β) στην παροχή υπηρεσιών εγκατάστασης, συντήρησης και επισκευής των εν λόγω ειδών και γ) στην παροχή υπηρεσιών μελέτης, σχεδιασμού και υλοποίησης ολοκληρωμένων εγκαταστάσεων μονάδων και καταστημάτων μαζικής εστίασης.

Χάρη στην επί μακρόν ύπαρξη προσωπικής συνεργασίας μου με το εργοστάσιο MTH, η VENTUS FOOD SERVICE EQUIPMENT & SOLUTIONS A.E.” έχει τη δυνατότητα να σας παρέχει τα προϊόντα υψηλής ποιότητας MTH, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Α. Χαϊταΐδης